Antwerpen - ComboTour

Voeg uw Review toe

In voorraad

€ 400,00

Ons neusje van de zalm, voor wie niet wil kiezen. U ziet Antwerpen in al haar glorie aan uw voeten liggen en zet daarna koers naar de haven, een centrum van Europese bedrijvigheid waar meer dan 150.000 mensen werken. Vanuit de lucht krijgt u een unieke kijk op het complexe en efficiënte logistieke proces dat in een wereldhaven speelt.


Reserveer hieronder uw plaats! Selecteer zowel de dag alsook het tijdsslot. Enkel zondagen zijn mogelijk. U kan altijd een opmerking toevoegen bij de betaling.


€ 400,00

De fascinerende bedrijvigheid van een wereldhaven, of de boeiende diversiteit van de stad?

Kiezen hoeft niet met deze tour: in één uur krijgt u over een traject van 80 kilometer het beste van twee werelden te zien in een exclusieve, uitgekiende rondvlucht. De meest complete Antwerpen-ervaring, voor veeleisende bezoekers en bijzondere gelegenheden. Vanaf het moment dat u opstijgt van de luchthaven van Antwerpen ligt de wereld en ‘t Stad aan uw voeten. U maakt een bocht in de richting van de Schelde en volgt de ring tot aan de Kennedytunnel. Over de Schelde zet u koers naar het stadscentrum, waar u de Meir herkent, het prachtig vernieuwde centraal station en de karakteristieke paviljoenen van de Zoo. Vandaar gaat het verder richting Sportpaleis en de oude haven, waar u keert in de richting van de linkeroever van de haven. Via de drukke Kallosluis met zijn containers en autovrachtschepen bereikt u de Waaslandhaven. De Nederlandse grens is vlakbij, en u krijgt een uniek zicht op de kerncentrale van Doel. We steken de Schelde over om over de indrukwekkende Berendrechtsluis te vliegen, in volume de grootste sluis ter wereld. De sluis kan schepen doorlaten tot 55 meter breed, dus met een beetje geluk bent u getuige van het ‘schutten’ van zo’n mastodont voor u de rechteroever van de haven gaat verkennen. Vandaar gaat het terug naar de stad en de alomtegenwoordige Schelde, die u volgt tot aan het 19de eeuwse fort van Hoboken. Van dit stukje geschiedenis draait u terug richting luchthaven om te landen.

Voor 400 euro per persoon kan u individueel of als koppel een vlucht boeken, waarna wij een groep samenstellen per helikopter. Voor 1050 euro boekt u de volledige helikopter en kan u met drie personen deze tour volgen. Zo geniet u van 13% korting.

Schrijf je eigen review

Enkel geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Gelieve, in te loggen of te registeren

Bezig met laden...