Antwerpen - De haventour

Voeg uw Review toe

In voorraad

€ 250,00
  • Koop 3 voor € 200,00 per stuk. en bespaar 20%

Geschiedenis of industrie? Een blik op een wereldstad of op een boeiend economisch knooppunt in het hart van Europa? Met deze tour krijgt u het beste van twee werelden: een vlucht rond de stad en een zicht op één van de bedrijvigste havens van Europa.


Reserveer hieronder uw plaats! Selecteer zowel de dag alsook het tijdsslot. Enkel zondagen zijn mogelijk. U kan altijd een opmerking toevoegen bij de betaling.


€ 250,00

Begeef u in het hart van de Europese distributie, een knooppunt van internationale handel en transport.

U voelt de buzz al vanaf het moment dat u opstijgt van de Antwerpse luchthaven en koers zet naar het Sportpaleis. Daar neemt u een bocht richting Schelde en vliegt over de linkeroever naar de drukke Kallosluis en de achterliggende Waaslandhaven. Bij het nemen van de bocht krijgt u een unieke kijk op de kerncentrale van Doel, waarna u in de verte al de indrukwekkende Berendrechtsluis bemerkt, in volume de grootste sluis ter wereld. De sluis kan schepen doorlaten tot 55 meter breed, dus met een beetje geluk bent u getuige van het ‘schutten’ van zo’n mastodont voor u terugkeert naar het Sportpaleis om de rechteroever te verkennen. Deze boeiende tocht houdt u een half uur en 60 kilometer lang in de ban voor u terug landt op de luchthaven van Antwerpen.

Voor 250 euro per persoon kan u individueel of als koppel een vlucht boeken, waarna wij een groep samenstellen per helikopter. Voor 600 euro boekt u de volledige helikopter en kan u met drie personen deze tour volgen. Zo geniet u van 20% korting.

Schrijf je eigen review

Enkel geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Gelieve, in te loggen of te registeren

Bezig met laden...