Antwerpen - De stadstour

Voeg uw Review toe

In voorraad

€ 250,00
  • Koop 3 voor € 200,00 per stuk. en bespaar 20%

Het mooiste zicht op de stad krijgt u…vanuit de lucht! Ontdek de historische schatten en architecturale hoogstandjes van Antwerpen, doorspekt met groene parken en lanen en omzoomd door de glinsterende Schelde. Deze tour biedt u een volledig overzicht over en rond Antwerpen.


Reserveer hieronder uw plaats! Selecteer zowel de dag alsook het tijdsslot. Enkel zondagen zijn mogelijk. U kan altijd een opmerking toevoegen bij de betaling.


€ 250,00

Dit half uur is ’t Stad… helemaal van u!


Vanaf het moment dat u opstijgt van de luchthaven van Antwerpen en de ring volgt in de richting van de Kennedytunnel, ligt de wereld aan uw voeten. Boven de brede, machtige Schelde maakt u een bocht en ziet u de stad voor u liggen. U bewondert de imposante kathedraal en vliegt over de Meir, het prachtig vernieuwde centraal station en herkent de karakteristieke paviljoenen van de Zoo. Vandaar zetten we koers naar het Sportpaleis, dat de grens met het havengebied markeert. Tegelijk met de schittering van de Schelde ontwaart u het MAS, Museum aan de Stroom, sinds de opening één van de meest opvallende architecturale hoogstandjes in de stad. U volgt verder de Schelde tot in Hoboken, waar het 19de –eeuwse fort als enige overblijfsel van de verdedigingsgordel rond Antwerpen heeft standgehouden. De resten van deze gordel leiden u terug naar de haven van Antwerpen en sluiten deze tour van ongeveer 40 kilometer af.


Voor 250 euro per persoon kan u individueel of als koppel een vlucht boeken, waarna wij een groep samenstellen per helikopter. Voor 600 euro boekt u de volledige helikopter en kan u met drie personen deze tour volgen. Zo geniet u van 20% korting.

Schrijf je eigen review

Enkel geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Gelieve, in te loggen of te registeren

Bezig met laden...