Combotour informatie

De fascinerende bedrijvigheid van een wereldhaven, of de boeiende diversiteit van de stad?
Kiezen hoeft niet met deze tour: in één uur krijgt u over een traject van 80 kilometer het beste van twee werelden te zien in een exclusieve, uitgekiende rondvlucht. De meest complete  Antwerpen-ervaring, voor veeleisende bezoekers en bijzondere gelegenheden.
Vanaf het moment dat u opstijgt van de luchthaven van Antwerpen ligt de wereld en ‘t Stad aan uw voeten. Over de Schelde zet u koers naar het stadscentrum, waar u  de Meir herkent, het  prachtig vernieuwde centraal station en de karakteristieke paviljoenen van de Zoo. Vandaar gaat het verder richting Sportpaleis en de oude haven, waar u keert in de richting van de linkeroever van de haven. Via de drukke Kallosluis met zijn containers en autovrachtschepen bereikt u de Waaslandhaven. De Nederlandse grens is vlakbij, en u krijgt een uniek zicht op de kerncentrale van Doel. We steken de Schelde over om over de indrukwekkende Berendrechtsluis te vliegen, in volume de grootste sluis ter wereld. De sluis kan schepen doorlaten tot 55 meter breed, dus met een beetje geluk bent u getuige van het ‘schutten’ van zo’n mastodont voor u de rechteroever van de haven gaat verkennen. Vandaar gaat het terug naar de stad en de alomtegenwoordige Schelde, die u volgt tot aan het 19de eeuwse fort van Hoboken. Van dit stukje geschiedenis draait u terug richting helipad om te landen.

Voor 400 euro per persoon kan u individueel of als koppel  een vlucht boeken, waarna wij een groep samenstellen per helikopter. Voor 1050 euro boekt u de volledige helikopter en kan u met drie personen deze tour volgen. Zo geniet u van 13% korting.

Speciale actie: /

Afhankelijk van de toestemming van de Antwerpse vluchtleiding kan de exacte route variëren.

 

Bestel nu!

 

Bezig met laden...